aspergerelin.blogg.se

Hej! Jag heter Elin. I den här bloggen kommer jag att skriva om samhällsfrågor området och främst inom området funktionsnedsättningar/funktionsförmågor. Jag kommer även skriva om sådant som berör området personlig utveckling

Gott nytt år. ta ingen skit och härlig jul!

Publicerad 2016-12-31 14:19:01 i hälsa, personligt,

Tråkigt när det blir tomt i huvudet och jag inte vet vad jag ska skriva, men det kommer nog bli mindre och mindre av den varan hoppas jag, eller jag tror faktiskt verkligen på det. Jag ska komma ihåg alla postiva saker från detta år och låta det negativa bli en parentes som jag lärde mig av. Fler postiva saker från detta år är att jag börjat sätta gränser när det gäller idéella uppdrag. Visst jag är en föreningsmänniska men det blir inte bra när man egeagerar sig i för mycket. Jag måste spara på min energi nu. Nu har jag fått ett jobb också, inte drömjobbet, inte supervaraktig, högst ett år. men ändå ett jobb så jag är superglad. Nu vågar jag se framåt och sätta upp mål på ett annat sätt.
 
Denna jul kände jag också att jag kunde slappna av mer eftersom jag visste att jag har ett jobb som väntar, nu kunde jag vara ledig med ett gott samvete. Jag kunde vara den mera utåtriktade skojfriska personen jag egentligen vill vara. Uttåtrikad i lagom dos, det tror jag är ett bra recept ofta  man har Asperger, eller åtminnstånne om man är tjej med Asperger. Nästa år tänker jag inte ta en massa skit, människor ska inte få bete sig hur de vill mot mig, men jag måste också lära mig när jag borde bry mig och inte. Jag behöver tänka mer och ställa frågorna: kommer denna människa verkligen ha betydelse i mitt liv? Är denna människa verkligen viktig för mig? Är personen det så får jag gråta lite och sedan gå vidare och inte älta så mycket. Du är bra som du är, du ska inte stå ut med en massa skit. Känns härligt med nytt år, så gott nytt år på er alla! Känns som nästa år kommer bli härligare än det förra! Jag går in med en bra känsla!
 
 

Om

Min profilbild

AspergerElin

Jag är en tjej i 30 årsåldern som är väldigt intresserad av samhällsfrågor och personlig utveckling samt livsfrågor. Tycker om att se det positiva i människor jag möter. Tror att det finns något positivt i alla människor. Jag har ett väldigt ödmjukt synsätt på andra människor. Bor tillsammans med min underbara man.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela