aspergerelin.blogg.se

Hej! Jag heter Elin. I den här bloggen kommer jag att skriva om samhällsfrågor området och främst inom området funktionsnedsättningar/funktionsförmågor. Jag kommer även skriva om sådant som berör området personlig utveckling

Måste ta nya tag! Börja om! Nya insikter!

Publicerad 2016-11-20 23:56:52 i hälsa, politik,

Känner jag börjar bli starkare nu. Jag och min man var ute på promenad idag och det har inte hänt på jättelänge att vi promenerat tillsammans, så det var skönt. Kände att vi kunde prata med varandra på ett helt annat sätt då och det var bra för båda oss! Denna vecka har varit jätteturbulent för mig, jag har kastatas mellan hopp förtvivlan och osäkerhet. Nu har jag inget arbete längre. Förra veckan dog min mans farmor också. Hon blev 90 år gammal.Det var rikigt tungt! Jag saknar henne jättemycket, hon var alltid så snäll emot alla! Jag tror nästa vecka kommer bli bättre.   Hoppas det iallafall!  Då är begravningen! Det kommer nog vara lättare att bära sorgen efter det även om hon alltid kommer att vara saknad! Önskar nog att jag var lite mer som henne! Hon var så beskymmerslös och skrattade mycket, så det är det jag sakande mest. Konstaterade iallafall på promenaden att jag lärt mig oerhört mycket om min själv detta år! Hade som nyårlöfte att jag skulle bli mer nöjd med mig själv! Vet inte rikigt om jag åstakom det, kom på att det är bättre att ha den typen av mål istället.
 
Kom däremot på saker jag vågat detta år som jag inte vågat tidigare. Som att presentera mig själv för poteciella kunder.  På arbetsintervjuer har jag gjort bättre ifrån mig än vad jag gjort tidigare, för att jag kunnat beskriva mig själv bättre hur jag är som person. Är inte lika rädd för att söka jobb längre. Jag har också kommit till insikt med att jag vill arbeta på en mindre arbetsplats där jag inte försvinner i mängden. Jag vill heller inte stå ut med att människor går till personangrepp och förvränger det jag skriver eller påstår saker som inte är sanna, men jag kommer att ta det lugnare med kritik i framtiden.
 
Till nästa år ska jag ha som nÿrslöfte: Att ta bättre hand om min själv istället och inte tänka så fruktansvärt mycket på vad andra tycker om mig, Hoppas jag och mannen lyckas skaffa barn också, om vi inte lyckas med det innan året är slut! Tänkte jag får ladda om batterierna nu och försöka starta om i mitt liv! Måste passa på att sova bättre på nätterna t.ex. Lär få årerkomma till detta och även mina framtida yrkesval, när jag vet hur de blir, behöver nog lära mig mycket av erfarenhet. Tror man fungerar så mycket när man har asperger eftersom jag kan ha vissa problem med att föreställa mig saker. Det är däremot inte fel på min fantasi!
 
   

Om

Min profilbild

AspergerElin

Jag är en tjej i 30 årsåldern som är väldigt intresserad av samhällsfrågor och personlig utveckling samt livsfrågor. Tycker om att se det positiva i människor jag möter. Tror att det finns något positivt i alla människor. Jag har ett väldigt ödmjukt synsätt på andra människor. Bor tillsammans med min underbara man.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela